Prima pagina


Psihologie clinica


Confidentialitate


Articole, cercetare


Contact

Pagini asociate:

 

 


   


 


Diagnostic si

Evaluare.

 

Testare online.

Bine ati venit

in aria virtuala de testare si evaluare

a Cabinetului individual de psihologie "Dan VASILIU"

 

Cercetare.

 

Studii experimentale & non-experimentale.

Feedback Informed Treatment.

 

Interventii suportive.

 

Terapii Scurte Colaborative Orientate spre Resurse si Solutii.

 

NLP&NLPt.

 

Tehnici de interventie cognitiv comportamentale.

 

Tehnici de interventie emotiv rationale.

 

 

 

 

 

 

Multumim pentru ca ati apelat la serviciile psihologice oferite de Cabinetul nostru. Va aflati in aria virtuala a Cabinetului unde va oferim, gratuit, posibilitatea de a va cunoaste mai bine starea psihica prezenta. Aplicatiile au menirea sa va ajute in luarea deciziei de a merge sau nu mai departe apeland la specialistii nostri. Recomandarea pe care o facem este ca, indiferent de rezultatele testelor, sa incercati din cand in cand sa apelati la serviciile unui psiholog, preventiv, asa cum mergeti periodic la medic pentru analize de rutina.


 

Sunt momente in viata cand va intrebati: "Avand in vedere starea pe care o resimt in plan personal, relational sau social ar fi necesar sa-mi programez cateva sedinte de asistare la psiholog?"

Colegul nostru PSI2D este pregatit sa va consilieze in luarea deciziei. Solicitati-i consilierea printr-un 'click' pe pictograma.

 

RF     Client

 


 

  Roboterapie.

 

Neuro-feedback.

 

  Terapii folosind Realitatea Virtuala.

 

Coaching.

 

Tehnici de concentrare, relaxare si

hipnoza.

 

  Dezvoltare personala.

 

Interventii pentru ameliorarea dependentei.

 

Analize statistice.

 

 

 

Mintea si creierul sunt antrenate pentru performanta de varf? Aveti o minte luptatoare?

Colegul nostru PSI2D este pregatit sa va consilieze pentru aflarea unui raspuns. Solicitati-i consilierea printr-un 'click' pe pictograma.

 

ACM     Client

 


 

Autoeficacitatea influenteaza in mod pervaziv si semnificativ viata unei persoane. Aceasta se refera la modul in care cineva isi percepe capacitatea de a se mobiliza pentru a depasi dificultatile intampinate in rezolvarea sarcinilor.

Colegul nostru PSI2D este pregatit sa va evalueze nivelul autoeficacitatii. Solicitati-i sprijinul printr-un 'click' pe pictograma.

 

AEf     Client

 


 

ASIGURARE: Aplicatiile din aria virtuala a Cabinetului individual de psihologie "Dan VASILIU" sunt concepute astfel incat sa asigure confidentialitatea totala a utilizatorului. Aplicatiile NU va cer introducerea datelor personale si NU cer informatii de la server despre IP-ul sau locatia dumneavoastra. Aplicatiile NU colecteaza sub nici o forma datele introduse pentru evaluare sau rezultatele obtinute in urma prelucrarii lor. Istoricul navigarii in aplicatie este sters odata cu inchiderea acesteia de catre utilizator.


 

Pentru informatii, programari si onorariu accesati pagina:

 

CONTACT